Andre produkter


Solfilm, Lamellgardiner, og Levegg og Vindskjerm


Levegg Og Vindskjerm

Løsningen for deg som synes det er viktig å holde både vind og nysgjerrige øyne ute, og sommerkveldens lune stemning "inne i utstuen". Flott og funksjonell når den er i bruk — "borte" når den rulles inn.

  • Dette er rett og slett en le-vegg "på rull".
  • Løsningen for deg som synes det er viktig å holde både vind og nysgjerrige øyne ute, og sommerkveldens lune stemning "inne i utestuen".
  • Flott og funksjonell når den er i bruk — borte når den rulles inn.
  • Siro levegg fås i alle våre stoff og fargevarianter
  • Kan leveres med screens duk
  • Kan leveres med hjørnestolper
  • Meget kraftig fjærspenning

Solfilm

I en del tilfeller kan solfilm som legges på vindusglasset, være det riktige alternativet når man skal velge solskjerming. Med dagens teknologi har vi kommet langt i utvikling av gode solfilmer, som fungerer til sitt formål. Enkelte typer solfilm kan fjerne opp mot 80% av solvarmen. Andre typer film mer gir en estetisk effekt med ulike typer mønster på vindusglasset, uten å dempe solvarmen så mye. På områder som det er vanskelig å montere markiser og persienner, kan solfilm være et godt alternativ. Typisk eksempel kan være gavlvegger med store vindusflater og skrå vinduer, eller i glasstak. Solfilm fra Villamarkisen har også vist seg å være et godt alternativ for skoler og barnehager, blant annet fordi i motsetning til annen type solskjerming, så er solfilmen på hele tiden, og gir derfor jevnere innetemperatur / inneklima.

Lamellgardiner

Villamarkisen har et rikt utvalg av lamellgardiner i mange ulike farger, størrelser og mønstre. Alle våre lamellgardiner lages etter nøyaktige mål på stedet, og tilpasses deretter. Lamellgardiner brukes for det meste på litt større vinduer, og kan også brukes på skråvinduer som vist på bildet under. Vi kommer gjerne hjem til deg og bistår i valg av farger og løsninger. Kanskje finner du også god inspirasjon i brosjyren HER eller i våre bildegallerier. Du kan velge mellom transparente, semitransparente og mørke avhengig av bruksområde og plassering og selvfølgelig finnes lamellgardinene i et stort utvalg av farger. Ønsker du hjelp til å se de gode løsningene hos deg? Vi i Villamarkisen AS vil svært gjerne komme med våre faglige anbefalinger om hvilket potensiale våre markiser, persienner og annen solskjerming kan gi til ditt hjem eller din uteplass. Vi kan gi deg inspirasjon og veiledning til de beste løsningene for nettopp dine ønsker, behov og økonomiske rammer. Ta kontakt med oss for gratis råd og mål ved å skrive inn i kontaktskjemaet oppe til høyre - så hører du fra oss i dag, eller senest innen kl 12 i morgen (neste arbeidsdag)!

Gratis råd og mål. Ring: 63 91 20 60
Trenger du råd eller mer informasjon?

Vi hjelper deg gjerne med å finne de gode løsningene ut fra hva dere ønsker – både i forhold til hva slags bruk dere ser for dere, og hvor mye penger det er ønskelig å investere. Kanskje ser vi løsninger dere ikke hadde tenkt på engang. Gi oss en sjanse – det er både gratis og uforpliktende!
Fyll inn skjemaet og vi tar kontakt!

Kode