Markise + montering over platting

De var ikke billigst.Jeg vet heller ikke om de objektivt sett var best. Men de gjorde en god jobb. De ble valgt først og fremst fordi de solgte sine egne produkter. De andre levrandørene jeg var i kontakt med brukte mesteparten av tiden på å finne ut hvem andre jeg hadde snakket med og hvor dårlig alle andres produkter var.

Jørn Jevne, Oslo 22. juli 2013

Tilbud persienner 50 mm utvendig 2 vinduer +1 dør

Flott og kjapp levering.

Turid Beate H Flåhagen, Skedsmokorset 29. april 2013

 

 

 

Markise til balkong

Hele salgsprosessen fra responsen på mittanbud.no til ferdigstillelse gikk knirkefritt. Best på pris og veldig hyggelige montører.

Heidi Bach, Oslo 2. jan. 2013

 

 

Markiser

Bra jobbet.

Erik Haneborg, Drøbak 10. sep. 2012

 

 

Markise på balkong

Leverte punktlig og var best på pris. Veldig fornøyd med markisen.

Monika Rutle, Lillestrøm 12. juli 2012

 

 

Bytte markise

God service og kundebehandling i forkant,bra pristilbud. Litt sen montering,men det er vel mange som trenger samtidig..

Morten Strand, Kløfta 21. juni 2012

 

 

Terrassemarkise

Svært god service og hurtig leveranse.

Hans E. Fjeldstad, Oslo 21. juni 2012

 

Vindskjerming av mindre balkong, evt innglassing

Valget falt på Villamarkisen. Meget hyggelig og ryddig selger. Varslet i god tid om at han ville bli noe forsinket. Kvaliteten på varene vet jeg er god og selv om dette ikke var leverandøren med den absolutt beste prisen var helheten best og valget lett.

Marianne Enger, Oslo 13. mars 2012

 

 

Markise på terrasser i terrasseleiligheter

Vi har nå fått installert vår markise. Selgeren som solgte oss markisen  brukte god tid på befaring, og kom med gode råd som vi tok vel imot..

Vi gikk for nedtrekksgardin på markisen, noe som har gitt oss et nytt rom ved bruk. Flott

Vi sendte han også opp til naboen over som også var på jakt  etter ny markise. Selger fikk også en bestilling der 🙂
Vi avtalte tid for monteing i uken etter vi skulle komme hjem fra ferie. De ringte som avtalt, og kom som avtalt. 2 hyggelige montører pluss selger var til stedet under montering. Jeg ble spurt  hvordan stilling, osv markisen skulle ha.
I ettertid ønsket vi å få montert maljer i nedtrekk for å kunne få festet nedtrekket mot vind. Hyggelig dame på kontoret, og vi lagde en avtale. Montør ringte og sa han måtte utsette en dag og lagde ny avtale. De kom og igjen  var det et hyggelig besøk.
Vi hadde på forhånd bestemt oss hvordan farge vi skulle ha på markisen, men etter råd og anbefaling havnet vi på selgers forslag, noe vi ikke angrer på. Det har blitt veldig fint og vi har fått mye skryt av naboer.

Prismessig vet vi ikke hvordan Villamarkisen ligger i forhold til andre, men vi var så fornøyd med selgers  besøk, informasjon og tilbud at vi ikke innhentet andre til befaring. Prisen ble da ikke så avgjørende da vi falt for denne typen markise Disse var de første som ringte etter å ha lagt ut på mittanbud.no . Andre firmaer ringte i ettertid, (noe sent av enkelte, men ferietid, så kanskje det var grunnen),

Vi kan  absolutt anbefale Villamarkisen. Bra utførelse og markisen lyser av god kvalitet.
Vi har nå den fineste markisen i borettslaget 🙂 sammen med naboen

Inger Grindalen, Blystadlia 27. aug. 2010