Nyheter og tips!

Rengjøring av markiseduk

Hvis duken er skitten, kan man prøve å vaske duken med mildt såpevann (litt Zalo). Det som gjør susen er å bruke en oppvaskbørste eller skurekost og børste vekk smuss og skitt fra duken i det man væter den med såpevannet. Skyll av duken med rent vann til slutt, men ikke bruk høyttrykkspyler eller lignende på duken, det blir for hardt.
Noen velger å impregnere duken etter vask, for eksempel med impregnering for teltduk. Dette er å få kjøpt på sprayflaske hos enkelte grossister og forretninger for sport, jakt og friluftsliv og lignende.

 

Nedsenkbar kappe

Med nedsenkbar frontkappe blir utestuen en virkelighet.
Her har du en 120 cm høy ekstra duk som kan sveives ned mot rekkverket slik at du får en «vegg» også i forkant av markisen uten at det går på bekostning av høyden under markisen. Den kan også leveres med screenduk i 220cm høyde slik at den kan sveives helt ned til gulvet!

 

Hvordan justere terrassemarkisen?

Markisen vår har blitt skjev. Hvordan får vi den vannrett igjen? Hvordan kan vi endre vinkelen på markisen?
Her er noen bilder og tips for å justere terrassemarkiser fra Villamarkisen:

 

Vippetassen – enkel justering av hellingsvinkel!

 

Terrassemarkise med markedets enkleste vinkeljustering!

Villlamarkisens toppmodell Trion terrassemarkise kan leveres med en genial hellingsvinkel-justering. Denne gjør det så enkelt å endre hellingsvinkelen på markisen at vi litt spøkefullt har døpt den til Vippetassen.