Vindusmarkiser

Vindusmarkiser er den solskjermingsmetoden som tradisjonelt har vært mest brukt her i Norge for å skjerme vinduene mot sollyset – og er fortsatt i mange tilfeller det riktige produktet.

Vindusmarkiser gir fullgod skjerming og hindrer sol-oppvarming av vinduene, da de som all annen utvendig skjerming hindrer solstrålene fra å komme innenfor vindusglasset.
Vindusmarkiser – eller fasademarkiser som de ofte kalles når de lages i kraftigere utførelse for å dekke større vindusflater – bidrar til fasadens utseende i enda større grad enn utvendige persienner. Vindusmarkisene gir husfasaden en tredimensjonal effekt ved at duken kommer et stykke ut fra husveggen.
Vindusmarkiser vil derfor i de fleste tilfeller der de er egnet gi huset et skikkelig løft med tanke på hvordan det ser ut utenfra.

Har du opplevd at solen har gitt gjenskinn i TV’en akkurat da favorittprogrammet går? Nettopp! Du ser ingenting, bortsett fra lyset fra sola.
Det trenger ikke engang være sterkt sollys ute – har du lagt merke til det?
Du kan løse problemet ved å snu TV’en slik at den står med ryggen mot sola, men da ser du allikevel ikke TV’en skikkelig – du blendes!
Andre «løsninger» på dette er å dra for gardinene eller henge opp lakener eller pledd foran vinduene. Ikke spesiellt gode løsninger noen av dem…
En vindusmarkise løser dette problemet opp mot 100%.
En rekke av våre vindusmarkiser kan automatiseres og motoriseres slik at solavskjermingen går av seg selv.

Gratis råd og mål. Ring: 63 91 20 60
Trenger du råd eller mer informasjon?

Vi hjelper deg gjerne med å finne de gode løsningene ut fra hva dere ønsker – både i forhold til hva slags bruk dere ser for dere, og hvor mye penger det er ønskelig å investere. Kanskje ser vi løsninger dere ikke hadde tenkt på engang. Gi oss en sjanse – det er både gratis og uforpliktende!
Fyll inn skjemaet og vi tar kontakt!

Kode