Innvendig Solskjerming - Gratis råd & mål

Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk.
NB! Dersom det gjelder service eller andre henvendelser, klikk her
SKJERM INNSYN ELLER SOL

Innvendig solskjerming

Villamarkisens plisségardiner er det perfekte valget når man trenger innsynsbeskyttelse, og har behov for å skjerme sollyset for å få et behagelig innemiljø enten det er hjemme eller på arbeid.

Villamarkisen har et rikt utvalg av lamellgardiner i mange ulike farger, størrelser og mønstre. Alle våre lamellgardiner lages etter nøyaktige mål på stedet, og tilpasses deretter.

En klassisk og dekorativ løsning, med uendelige muligheter. Rullgardiner er også så praktisk, og du kan velge mellom mange ulike farger og stoffkvaliteter.

En effektgardin kan beskrives som en justeringsbar rullgardin med en persiennes funksjonalitet. Duken er dobbel, og reguleres enkelt og trinnløst, avhengig av hvor mye lysinnslipp eller lysavskjerming du ønsker.

Innvendige persienner monteres på innsiden av vinduet, og gir en ren og enkelt justerbar solavskjerming – les lysavskjerming. Persiennene lages av metall eller tre etter ønske, og finnes i mange varianter.

Med Villamarkisens insektsgardin / myggnetting kan du sove godt uten å bekymre deg for å våkne full av insektbitt. Flere og flere elsker disse produktene.

MOTTA Gratis råd og mål

Gi oss en sjanse – det er både gratis og uforpliktende!

NB! Dersom det gjelder service eller andre henvendelser, klikk her
Villamarkisen AS