Villa Zip Smart

Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk.
NB! Dersom det gjelder service eller andre henvendelser, klikk her
UTVENDIG SOLSKJERMING

Villa Zip Smart

Toppmodellene blant ZIP-screen er absolutt RS Smart! Den minste modellen kan som oftest monteres under vannbrett eller inni nisje. Bunnskinnen er fullt integrert i kassetten.

Med sine velformede kassetter og tidløse design ble den umiddelbart våre kunders favoritt. I tillegg er Smart 130 designet for store dimensjoner, noe som betyr at ingenting er umulig for oss. Selv med maksimale størrelser forblir kassetten helt rett og duken henger flott og stramt. På denne måten ser prosjekter med Smart 130 imponerende ut. Den leveres i et bredt utvalg av standardfarger, både på duk og profiler.

En absolutt fordel med denne modellen er muligheten for innfelt montering, noe som øker funksjonaliteten til Smart 130. Den spesielle rørinnfestingen gjør det mulig å montere RS Smart raskt. I tillegg gjør dette at utskifting av motor og/eller duk gjøres raskere enn på tradisjonelle ZIP-screens.

Takket være den skjulte bunnskinnen, så bygger kassetten mindre i høyden, og er derfor mer diskré enn andre tilsvarende produkter.

Standard Profilfarger

Utvendig solskjerming / Villa Zip Smart

MOTTA Gratis råd og mål

Gi oss en sjanse – det er både gratis og uforpliktende!

NB! Dersom det gjelder service eller andre henvendelser, klikk her
Villamarkisen AS