Få markiseløsningen du vil ha!


Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk.

Vi har en stor mengde forskjellige modeller i sortimentet - og produserer kvalitetsmarkiser med de egenskaper som passer den enkelte kundes behov og økonomiske rammer. Vi er produsent av markiseprogrammene fra norske REX og det sveitsiske høykvalitetssortimentet STOBAG. Vi lager markiser fra den solide basic terrassemarkisen med sveiv eller motor, til større pergolaløsninger med motorisering og innlagt belysning for topp moderne og fasjonable uteplasser.

Hvilken type markise er du interessert i?


Terrassemarkiser

En terrassemarkise gir deg det uterommet du ønsker deg! Her i Norge vet vi å sette pris på sommeren, og investerer med glede både tid og penger for at sommermånedene kan nytes utendørs så lenge temperaturen tillater det. Terrassemarkiser er ett av de vanligste produktene som vi nordmenn bruker for å lage vårt uterom i sommermånedene, og det er flere gode alternativer å velge mellom avhengig av hvordan uteplassen din er.

Få tilbud på terrassemarkiser

Pergolamarkiser

Hvis du liker å være ute, og ønsker å utvide sommersesongens lune stunder, så kan en pergolamarkise fra Villamarkisen være nettopp tingen for deg. De siste årene har pergolamarkiser i forskjellige varianter blitt mer og mer populært, og prisnivået har nå endret seg fra å være så kostbart at det stort sett var hoteller og restauranter som brukte slike løsninger til å være høyst aktuelt også for private uteplasser der man ønsker å utnytte uteplassen fulle potensiale.

Få tilbud på pergolamarkiser

Balkongmarkise

Her i Norge vet vi å sette pris på sommeren, og investerer med glede både tid og penger for at sommermånedene kan nytes utendørs så lenge temperaturen tillater det. Har du en overbygget balkong i blokk eller rekkehus er balkongmarkisen en glimrende løsning for både skygge og hygge! Balkongmarkisen vil også gjøre balkongen til en lun og skjermet utestue.

Få tilbud på balkongmarkise

Vindusmarkiser

Gi huset et ansiktsløft samtidig som du bedrer innemiljøet! Vindusmarkisene gir husfasaden en tredimensjonal effekt ved at duken kommer et stykke ut fra husveggen. Vindusmarkiser vil derfor i de fleste tilfeller der de er egnet gi huset et skikkelig løft med tanke på hvordan det ser ut utenfra. Vindusmarkiser gir glimrende solskjerming og bidrar til god innetemperatur og beskytter blomster og inventar.

Få tilbud på vindusmarkiser

Frittstående markiser

Har du en uteplass uten vegger? Vi har løsningene! Frittstående markiser er nettopp det, og kan settes opp på de fleste underlag hvor som helt. Hva med en skyggefull oase midt ute på plenen, eller på brygga?

Få tilbud på frittstående markiser

Vertikalmarkiser

Store vindusflater eller overbygget uteplass som trenger sideskjerming? Vertikalmarkiser går rett ned foran vinduer eller inni åpne nisjer, og kan utstyres med både markiseduker og perforerte screensduker. Både tradisjonelle screens-løsninger og de svært populære zip-screen løsningene.

Få tilbud på vertikalmarkiser

Hos oss, handler du trygt


Solid, norskeid familiefirma - 25 års jubileum

Villamarkisen AS feirer 25 år i år, og er en veletablert og trygg solskjermingsbedrift, og en av hovedaktørene i markedet på Østlandet.

Egenproduserte markiser av norske og sveitsiste fabrikat

Villamarkisen AS har egen fabrikk med topp moderne systue lokalisert på Vormsund. Her syr vi duker og produserer markiser med vel utprøvde kvalitetsråvarer.

5 års reklamasjonsrett på markiser og montering

Vi gir full reklamasjonsrett på alle produkter i 5 år, etter Norsk lovgivning, og vi er der for deg om du skulle behøve vår hjelp i etterkant.

Vi kan solskjermingsfaget

Daglig leder var den første i Norge med den formelle utdannelsen Autorisert Solskjermingstekniker, og er fortsatt en av få i Norge som har denne bakgrunnen. Han har mange år med aktiv deltakelse i styreverv, hvorav også flere år som leder av Norges Solkjermingsforbund. Vi er heldige med mange ansatte med lang fartstid, og godt opparbeidet kunnskap i alle ledd. De fleste av våre montører har utdannelse i Innfestingsteknikk i regi av Norges Solskjermingsforbund, for å sikre trygg og fagmessig montasje.

Kvalitetsstempel: Våre kunder er svært fornøyde


Vi strekker oss langt for at du som vår kunde skal bli fornøyd, da dette er den beste veien til å lykkes og igjen få nye, fornøyde kunder

4,5 av 5 stjerner på Facebook

Cecilie Stubberud Næss


Har fått montert ny markise i loftsleilighet, og er veldig fornøyd med alt fra befaring, til montering og service underveis. Har inntrykk av at Villamarkisen har kun løsningsorienterte medarbeidere. I tillegg kommer de på tiden, og holder seg til prisoverslaget som ble gitt på forhånd. Veldig lett å anbefale til andre som ønsker seg markise!

Helen Ryeng


Vi har hatt problemer med våre markiser og guttene fra Villamarkisen har vært og fikset og rullet de opp for oss flere ganger uten å ta betalt for dette. I går var det to unge hyggelige karer som byttet armer på tre markiser i en fei. De ryddet og tok med seg gamle deler på eget initiativ. Veldig fornøyd med både arbeidet og møte med montørene. For ikke å glemme Jan da som var på befaring og fant ut hva som måtte utbedres. Anbefaler de gjerne til andre.

Roger Myrseth Nedreberg Remøy


Vi skulle snu duken på vår gamle markise og hadde et uhell og den gikk i "1000-biter" bare en uke før påske. Var i dialog med Villamarkisen for tilbud på en ny markisje i forkant av dette og de opplyste 4 ukers leveringstid på en ny. Etter selgeren fikk høre hva som skjedde og at vi nå stod med en ubrukelig markise til påskesola hev de seg rundt og fikk til å "skvise" inn en levering på under en uke og det midt i påskeuken! Makan til service! 🙂 Superfornøyd med dialogen og all den gode hjelpen vi fikk av Villamarkisen, Vi fikk levert en 6 x 3,5 m stor markise med motor og vippetass, samt nedsenkbar front på rekordtid! 🙂 Montørene var effektive og meget hyggelige.