Markiser fra egen fabrikk – Gratis råd & mål


Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk.

Vi har en stor mengde forskjellige modeller i sortimentet – og produserer kvalitets markiser med de egenskaper som passer den enkelte kundes behov og økonomiske rammer. Vi er produsent av markiseprogrammene fra norske REX og det sveitsiske høykvalitetssortimentet STOBAG. Vi lager markiser fra den solide basic terrassemarkisen med sveiv eller motor, til større pergolaløsninger med motorisering og innlagt belysning for topp moderne og fasjonable uteplasser.

Hvilken type markiser er du interessert i?


Terrassemarkiser

En terrassemarkise gir deg det uterommet du ønsker deg! Her i Norge vet vi å sette pris på sommeren, og investerer med glede både tid og penger for at sommermånedene kan nytes utendørs så lenge temperaturen tillater det. Terrassemarkiser er ett av de vanligste produktene som vi nordmenn bruker for å lage vårt uterom i sommermånedene, og det er flere gode alternativer å velge mellom avhengig av hvordan uteplassen din er.

Pergolamarkiser

Hvis du liker å være ute, og ønsker å utvide sommersesongens lune stunder, så kan en pergolamarkise fra Villamarkisen være nettopp tingen for deg. De siste årene har pergolamarkiser i forskjellige varianter blitt mer og mer populært, og prisnivået har nå endret seg fra å være så kostbart at det stort sett var hoteller og restauranter som brukte slike løsninger til å være høyst aktuelt også for private uteplasser der man ønsker å utnytte uteplassen fulle potensiale.

Balkongmarkise

Her i Norge vet vi å sette pris på sommeren, og investerer med glede både tid og penger for at sommermånedene kan nytes utendørs så lenge temperaturen tillater det. Har du en overbygget balkong i blokk eller rekkehus er balkongmarkisen en glimrende løsning for både skygge og hygge! Balkongmarkisen vil også gjøre balkongen til en lun og skjermet utestue.

Vindusmarkiser

Gi huset et ansiktsløft samtidig som du bedrer innemiljøet! Vindusmarkisene gir husfasaden en tredimensjonal effekt ved at duken kommer et stykke ut fra husveggen. Vindusmarkiser vil derfor i de fleste tilfeller der de er egnet gi huset et skikkelig løft med tanke på hvordan det ser ut utenfra. Vindusmarkiser gir glimrende solskjerming og bidrar til god innetemperatur og beskytter blomster og inventar.

Frittstående Markiser

Har du en uteplass uten vegger? Vi har løsningene! Frittstående markiser er nettopp det, og kan settes opp på de fleste underlag hvor som helt. Hva med en skyggefull oase midt ute på plenen, eller på brygga?

Vertikalmarkiser

Store vindusflater eller overbygget uteplass som trenger sideskjerming? Vertikalmarkiser går rett ned foran vinduer eller inni åpne nisjer, og kan utstyres med både markiseduker og perforerte screensduker. Både tradisjonelle screens-løsninger og de svært populære zip-screen løsningene.

Bytte Markiseduk

Kanskje du har skiftet husfarge slik at markisene ikke lenger matcher? Drar markisene ned helhetsinntrykket av huset? Løsningen kan være å bytte duk! I de fleste tilfeller er markisestativet fortsatt i god stand når markiseduken har blitt stygg, og ved å å skifte markiseduken vil hele husfasaden få et kraftig løft. Ny markiseduk er også langt billigere enn å skifte ut hele markisen.

Gratis råd og mål. Ring: 63 91 20 60
Trenger du råd eller mer informasjon?

Vi hjelper deg gjerne med å finne de gode løsningene ut fra hva dere ønsker – både i forhold til hva slags bruk dere ser for dere, og hvor mye penger det er ønskelig å investere. Kanskje ser vi løsninger dere ikke hadde tenkt på engang. Gi oss en sjanse – det er både gratis og uforpliktende!
Fyll inn skjemaet og vi tar kontakt!

Kode