Insektsgardiner - Myggnetting

Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk.
NB! Dersom det gjelder service eller andre henvendelser, klikk her
INNVENDIG SOLSKJERMING

Myggnetting

Med Villamarkisens insektsgardin / myggnetting kan du sove godt uten å bekymre deg for å våkne full av insektbitt.

Flere og flere elsker disse produktene, som gjør livet hjemme i huset langt mer behagelig i den herlige sommertiden. Med Villamarkisen myggnetting lar deg ha vinduene åpne for sval luft i de sene sommerkveldene, uten at mygg og andre småkryp kommer seg inn. Har du myggnetting på soveromsvinduene, og kanskje på balkongdørene og terrassedørene, så hjelper det veldig på komforten!

Våre myggnettinger er lekkert utformet i pene profiler, som passer pent og naturlig inn i vindus- og dørkarmene dine. Myggnettingene er sydd med små børster på sidene, slik at det blir tett og godt i profilene, når du trekker myggnettingen ned.

Hvis du vil ha myggnetting i dørkarmen, så trekkes denne enkelt på plass sideveis, og hektes fast i magnet i sidekarmen. Også her er det helt tett inn i profilen, med børster slik at småkrypene stenges ute.

Våre kunder sier at de nesten ikke forstår hvordan de kunne klare seg uten disse, når de først har kjent hvor mye mer behagelig sommerkveldene og nettene blir hjemme med myggnetting installert.

Bestill gratis råd og mål i dag, fyll ut kontaktskjemaet, og vi hjelper deg med glede.

Bildegalleri

MOTTA Gratis råd og mål

Gi oss en sjanse – det er både gratis og uforpliktende!

NB! Dersom det gjelder service eller andre henvendelser, klikk her
Villamarkisen AS