Villa Bavona

Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk.
NB! Dersom det gjelder service eller andre henvendelser, klikk her
Villa Bavona Pergola Stobag

MOTTA UFORPLIKTENDE TILBUD

PERGOLAMARKISE

Villa Bavona

Villa Bavona – pergola og frittstående paviljong med både tak og vegger om man ønsker. Et høykvalitetsprodukt fra sveitsiske Stobag. Villa Bavona pergola leveres med stilfulle lameller i taket (Hard Top) eller med vanntett foldeduk i taket (Soft Top).

En virkelig flott og solid løsning som med sin kubiske form er helt i stil med dagens trender. Bor man i en funkis-bolig er dette den perfekte designløsningen.

Villa Bavona Pergola Stobag

Med denne løsningen kan man ha en nydelig utestue uten behov for husvegg aller annen innfesting slik man må ha med markiser. Men – den kan også gjerne monteres inn mot husvegg på en eller flere sider dersom man har en utekrok eller -plass ved huset. Som bildene viser kan Villa Bavona tilpasses så å si alle typer uteplasser, og gir et uterom som kan brukes nesten hele året.

Vi anbefaler sidevegger i screensduk – dette gir en fantastisk lunhet inni paviljongen samtidig som man bevarer utsyn, og er svært enkelt og fleksibelt å kjøre opp og ned etter behov. Bavona kan også ha integrert LED-lys slik at atmosfæren blir lun og koselig i sene sommer- og høstkvelder. Leveres med SOMFY motorisering og styring for tak, vegger og lys!

Bavona pergola skreddersys til uteplassen – kontakt oss for en befaring der vi sammen kan se på hvilke muligheter som kan være aktuelle!

MOTTA Gratis råd og mål

Gi oss en sjanse – det er både gratis og uforpliktende!

NB! Dersom det gjelder service eller andre henvendelser, klikk her
Villamarkisen AS