Lamellgardiner

Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk.
NB! Dersom det gjelder service eller andre henvendelser, klikk her
INNVENDIG SOLSKJERMING

Lamellgardiner

Villamarkisen har et rikt utvalg av lamellgardiner i mange ulike farger, størrelser og mønstre. Alle våre lamellgardiner lages etter nøyaktige mål på stedet, og tilpasses deretter. 

Lamellgardiner brukes for det meste på litt større vinduer, og kan også brukes på skråvinduer som vist på bildet under. Vi kommer gjerne hjem til deg og bistår i valg av farger og løsninger. Kanskje finner du også god inspirasjon i brosjyren HER eller i våre bildegallerier.

Du kan velge mellom transparente, semitransparente og mørke avhengig av bruksområde og plassering og selvfølgelig finnes lamellgardinene i et stort utvalg av farger.

Ønsker du hjelp til å se de gode løsningene hos deg? Vi i Villamarkisen AS vil svært gjerne komme med våre faglige anbefalinger om hvilket potensiale våre markiser, persienner og annen solskjerming kan gi til ditt hjem eller din uteplass. Vi kan gi deg inspirasjon og veiledning til de beste løsningene for nettopp dine ønsker, behov og økonomiske rammer.

Ta kontakt med oss for gratis råd og mål ved å skrive inn i kontaktskjemaet nederst på siden – så hører du fra oss i dag, eller senest innen kl 12 i morgen (neste arbeidsdag)!

Se flere bilder av lamellgardiner her

MOTTA Gratis råd og mål

Gi oss en sjanse – det er både gratis og uforpliktende!

NB! Dersom det gjelder service eller andre henvendelser, klikk her
Villamarkisen AS