Utvendige persienner

Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk.
NB! Dersom det gjelder service eller andre henvendelser, klikk her
UTVENDIG SOLSKJERMING

Utvendige persienner

Persienner er et meget populært produkt som brukes både utvendig og innvendig i tilknytning til vinduet – men med helt forskjellig effekt og bruksområde.

For å redusere soloppvarmingen av rommet er utvendige persienner mye bedre ettersom disse hindrer solstrålene før de treffer vindusglasset og varmer opp luften innenfor vinduet. Alle våre persiennemodeller leveres av beste kvalitet innenfor det aktuelle segmentet!

I tillegg til å gi god solavskjerming, gir utvendige persienner huset / bygningen et helt nytt utseende.

Blir det varmt inne når solen står på? Monteres persiennen utvendig foran vinduet er dette en av de beste og mest effektive solskjermings-produktene på markedet i dag. I tillegg til særdeles god demping av soloppvarmingen av rommet, er vinkelen på lamellene regulerbar slik at du kan justere lamellvinklingen til å skjerme optimalt for solen, og fortsatt beholde utsynet gjennom vinduet. Persiennene skjermer også for innsyn.

En rekke av våre utvendige persienner kan tilkobles tilleggsutstyr som automatikk og motorisert styring. På denne måten skjermes du for solen og innsyn uten å foreta deg noe.

Mange av Villamarkisens kunder synes det er en ekstra god grunn for automatisering, at man får skjermet møbler inne mot solens skarpe stråler. Med sol- og vind-automatikk, vil utvendige persienner stenge for solen automatisk. Utvendige persienner kan med fordel også brukes på forretningsbygg.

MOTTA Gratis råd og mål

Gi oss en sjanse – det er både gratis og uforpliktende!

NB! Dersom det gjelder service eller andre henvendelser, klikk her
Villamarkisen AS