Innvendige & Utvendige Persienner fra Villamarkisen.no


Persienner er et meget populært produkt som brukes både utvendig og innvendig i tilknytning til vinduet - men med helt forskjellig effekt og bruksområde. Utvendige persienner er glimrende for å redusere soloppvarmingen av rommet, mens innvendige persienner først og fremst er dekorative og skjermer godt for lys og innsyn. Innvendige persienner vil i langt mindre grad klare å redusere soloppvarmingen av rommet.

For å redusere soloppvarmingen av rommet er utvendige persienner mye bedre ettersom disse hindrer solstrålene før de treffer vindusglasset og varmer opp luften innenfor vinduet. Alle våre persiennemodeller leveres av beste kvalitet innenfor det aktuelle segmentet! Les mer om utvendige og innvendige persienner ved å velge i menyen til venstre, eller klikke på bildene over. Villamarkisen AS leverer kvalitetspersienner til de fleste behov, og vil med utgangspunkt i vår erfaring og kompetanse veilede våre kunder til å velge riktig løsning tilpasset den enkeltes behov og økonomiske rammer. Fyll ut skjemaet til høyre for gratis råd og mål, så tar vi kontakt.

Villamarkisen AS leverer persienner, markiser og annen solskjerming i Oslo, Akershus og store deler av Østlandet. Lurer du på om vi leverer der du bor? Prøv kontaktskjemaet oppe til høyre, så finner du det ut.

Utvendige persienner

I tillegg til å gi god solavskjerming, gir utvendige persienner huset / bygningen et helt nytt utseende.
Blir det varmt inne når solen står på? Monteres persiennen utvendig foran vinduet er dette en av de beste og mest effektive solskjermingsproduktene på markedet i dag. I tillegg til særdeles god demping av soloppvarmingen av rommet, er vinkelen på lamellene regulerbar slik at du kan justere lamellvinklingen til å skjerme optimalt for solen, og fortsatt beholde utsynet gjennom vinduet. Persiennene skjermer også for innsyn. En rekke av våre utvendige persienner kan tilkobles tilleggsutstyr som automatikk og motorisert styring. På denne måten skjermes du for solen og innsyn uten å foreta deg noe.
Mange av Villamarkisens kunder synes det er en ekstra god grunn for automatisering, at man får skjermet møbler inne mot solens skarpe stråler. Med sol- og vind-automatikk, vil utvendige persienner stenge for solen automatisk. Utvendige persienner kan med fordel også brukes på forretningsbygg.

Innvendige persienner

Innvendige persienner monteres på innsiden av vinduet, og gir en ren og enkelt justerbar solavskjerming – les lysavskjerming. Persiennene lages av metall eller tre etter ønske, og finnes i mange varianter.
Innvendige persienner har en begrenset effekt mot soloppvarming av rommet, fordi varmen oppstår når solstrålene kommer gjennom glasset. Innvendige persienner skjermer godt mot lys og innsyn, og kan ha en meget dekorativ effekt.
Innvendige persienner blir normalt ikke automatisert, men i mange tilfeller kan de motoriseres.

Gratis råd og mål. Ring: 63 91 20 60
Trenger du råd eller mer informasjon?

Vi hjelper deg gjerne med å finne de gode løsningene ut fra hva dere ønsker – både i forhold til hva slags bruk dere ser for dere, og hvor mye penger det er ønskelig å investere. Kanskje ser vi løsninger dere ikke hadde tenkt på engang. Gi oss en sjanse – det er både gratis og uforpliktende!
Fyll inn skjemaet og vi tar kontakt!

Kode