Utvendig Solskjerming - Gratis råd & mål

Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk.

Takk for at du tok kontakt med oss i Villamarkisen.

Vi vil nå behandle din henvendelse og kommer tilbake til deg så snart som mulig.
Ps. Kikk gjerne nedover siden her i mellomtiden, og få mye inspirasjon til lekker solskjerming!

Vennlig hilsen
Villamarkisen
SKREDDERSYDDE LØSNINGER

Vi har en stor mengde forskjellige modeller i sortimentet – og produserer solskjermingsprodukter med de egenskaper som passer den enkelte kundes behov og økonomiske rammer.

Vi er produsent av markiseprogrammene fra norske REX og det sveitsiske høykvalitetssortimentet STOBAG. Vi lager markiser fra den solide basic terrassemarkisen med sveiv eller motor, til større pergolaløsninger med motorisering og innlagt belysning for topp moderne og fasjonable uteplasser.

Se våre produkter

Gi huset et ansiktsløft samtidig som du bedrer innemiljøet! Vindusmarkisene gir husfasaden en tredimensjonal effekt ved at duken kommer et stykke ut fra husveggen. Vindusmarkiser vil derfor i de fleste tilfeller der de er egnet gi huset et skikkelig løft med tanke på hvordan det ser ut utenfra. Vindusmarkiser gir glimrende solskjerming og bidrar til god innetemperatur og beskytter blomster og inventar.
Hvis du liker å være ute, og ønsker å utvide sommersesongens lune stunder, så kan en pergolamarkise fra Villamarkisen være nettopp tingen for deg. De siste årene har pergolamarkiser i forskjellige varianter blitt mer og mer populært, og prisnivået har nå endret seg fra å være så kostbart at det stort sett var hoteller og restauranter som brukte slike løsninger til å være høyst aktuelt også for private uteplasser der man ønsker å utnytte uteplassen fulle potensiale.

Disse solskjermingsløsningene har fått stor popularitet hovedsaklig fordi man fortsatt kan se ut gjennom vinduene selv om duken er nede og skjermer mot soloppvarmingen.

Screensduker er perforerte duker som har varierende tetthet av «hull» og dermed får forskjellige grader av solskjermingseffekt og grad av utsyn. De tetteste dukene skjermer best mot solen, men får da noe mindre gjennomsynlighet og vice versa.

Persienner er et meget populært produkt som brukes både utvendig og innvendig i tilknytning til vinduet – men med helt forskjellig effekt og bruksområde.

Utvendige persienner er glimrende for å redusere soloppvarmingen av rommet, mens innvendige persienner først og fremst er dekorative og skjermer godt for lys og innsyn. Innvendige persienner vil i langt mindre grad klare å redusere soloppvarmingen av rommet.

Løsningen for deg som synes det er viktig å holde både vind og nysgjerrige øyne ute, og sommerkveldens lune stemning «inne i utstuen». Flott og funksjonell når den er i bruk – «borte» når den rulles inn.

Dette er rett og slett en levegg «på rull».
Løsningen for deg som synes det er viktig å holde både vind og nysgjerrige øyne ute, og sommerkveldens lune stemning «inne i utestuen».

I en del tilfeller kan solfilm som legges på vindusglasset, være det riktige alternativet når man skal velge solskjerming. Med dagens teknologi har vi kommet langt i utvikling av gode solfilmer, som fungerer til sitt formål.

Enkelte typer solfilm kan fjerne opp mot 80% av solvarmen. Andre typer film mer gir en estetisk effekt med ulike typer mønster på vindusglasset, uten å dempe solvarmen så mye.

Markiseduk

Bytte markiseduk?

Har du en uteplass uten vegger? Vi har løsningene! Frittstående markiser er nettopp det, og kan settes opp på de fleste underlag hvor som helt. Hva med en skyggefull oase midt ute på plenen, eller på brygga?

Se video

Markiser fra Villamarkisen AS

MOTTA Gratis råd og mål

Gi oss en sjanse – det er både gratis og uforpliktende!

NB! Dersom det gjelder service eller andre henvendelser, klikk her
Villamarkisen AS